De lekkerste gerechten voor een nachonight met vriendinnen

door Inge

Onlangs had ik een nachonight met mijn zangvriendinnen naar aanleiding van ons weekendje Praag. Het hele weekend toen we met ons koor daar waren hadden we zin in nacho’s. Helaas reden we teleurgesteld weer naar huis op maandag, we konden nergens nacho’s op de kaart vinden. Dus besloten we zelf maar een nachonight te organiseren. De bedoeling was dat iedereen wat zou maken, een beetje net als een tapas avondje. Ik was lichtelijk inspiratieloos dus ik riep de hulp in van foodies netwerk.

In dit artikel vind je allerlei heerlijke recepten die wat mij betreft goed passen bij een nachonight met vrienden, of mexicaanse tapas. Uiteraard zijn de gerechten zo ook lekker hoor, ook als je geen nachonight hebt. Ik begin met enkele gerechten van eigen hand, deze kun je al op de website vinden. Veel van de gerechten heb ik vorig jaar gemaakt als ambassadeur van de texmex keuken, maar passen zeker goed op een nacho/tapasnight. Daarna zal ik de lijst aanvullen met de recepten van mijn foodbloggers netwerk. Neem zeker een kijkje op hun websites, want er zitten een paar fantastische gerechten tussen!

Recepten van Knoeien met Inge:

TexMex gehaktballen uit de oven – Knoeien met Inge

Nacho recepten:

Nacho’s uit de oven – Little Spoon

Soep recepten:

Mexicaanse maissoep – My foodblog

Sausjes en dipjes:

Mango feta dip – Anniepannie

Salades:
Andere tortilla gerechten:

Vistaco’s met pico de gallo – Slowfoody

Andere gerechten:

Mexicaanse flammkuchen – The baking bucketlist

Drankjes:

Limoen munt limonade – Eef kookt zo

Misschien vind je dit ook leuk

9 reacties

Betty's Kitchen 15 mei 2019 - 13:01

Hi Inge,

wat een lekker lijstje is dit geworden! Dank je wel voor de mention en maak er een mooie dag van!
Groetjes, Betty

Reply
Inge 15 mei 2019 - 14:10

Hi Betty,

Dat had je snel gezien! Ik ga hem ook snel delen op de socials πŸ™‚
Bedankt voor je input!

Groetjes, Inge

Reply
Cora Meijer 15 mei 2019 - 19:56

Wat een gave post Inge, heel erg leuk. En fijn dat twee recepten van Cultfood zijn opgenomen. We hebben een hele zomer om een en ander uit te proberen.

Reply
Inge 16 mei 2019 - 09:16

Hi Cora! Leuk dat je een berichtje achterlaat!
Ik deel vanavond deze post ook op de socials πŸ™‚

Groetjes,
Inge

Reply
Debbie Bodewes 16 mei 2019 - 18:43

Supersmakelijk overzicht Inge!! Heel leuk om zo’n avondje te organiseren πŸ™‚

Reply
Inge 20 mei 2019 - 09:53

Dankjewel, Debbie! Bedankt voor je input!

Reply
Ilona 18 mei 2019 - 09:52

Zo’n nachonight klinkt als een super goed idee! Ik voel me vereerd dat ik in je lijstje mag staan met 2 recepten πŸ™‚

Reply
Fatima 23 mei 2019 - 11:22

Wat een heerlijks allemaal, krijg al helemaal zin in een nachonight!
En fijn dat mijn recept er ook bij staat, dankjewel.
Groetjes Fatima

Reply
Inge 27 mei 2019 - 08:55

Hi Fatima,

Dankjewel voor je berichtje en dankjewel dat ik je recept mocht plaatsen!
Groetjes,Inge

Reply

Plaats een reactie