Food Stories

Verslagjes

13x Kerstdiner inspiratie

Zoals mijn trouwe volgers inmiddels weten zit ik voor mijn werk 3 weken in India. Dat is natuurlijk helemaal niet erg, want in plaats van dat ik bibberend onder een dekentje moet kruipen, druipt hier het zweet van mijn voorhoofd en kan ik dus nog lekker even mijn voorraad vitamine D bijwerken. Dat betekent helaas
Read more

Persoonlijk: 15 x Gezonde recepten

Dit is een voor mij heel persoonlijke blog. Het is voor het eerst dat ik zo extreem openlijk praat over de jarenlange strijd die ik voer en waar ik weer een nieuwe stap ik ga zetten. Wie mij in levende lijve kent weet hoogstwaarschijnlijk dat ik, net als zoveel mensen, al jarenlang met mijn gewicht
Read more

Nostalgie en eten: Knoeien met Inge

Anne-Marie van de blog ‘My Happy Kitchen’ vroeg me onlangs een paar vragen te beantwoorden over ‘nostalgie en eten’. Wat vond ik dat ontzettend leuk om te doen. Iedereen heeft veel leuke herinneringen van vroeger, maar toch stond ik niet altijd stil bij hoeveel van die herinnering verbonden waren met eten. Interesse om mijn nostalgische
Read more

Mijn Eindhoven: 9 favoriete hotspots

Zoals sommigen van jullie wellicht al weten ben ik onlangs terug naar mijn Limburgse roots verhuist. Na bijna 12 jaar in Eindhoven te hebben gewoond laat ik deze mooie plek achter met alleen maar mooie herinneringen. Eindhoven, s’Nederlands lichtstad, ik heb er een haat-liefde verhouding mee. Want nee, echt mooi is de stad niet. Dat
Read more

Culinair reisverslag: Citytrip naar Rome

Omdat Pim en ik de laatste weken allebei vrij veel gewerkt hebben, en daarnaast ook druk zijn geweest met de laatste zaken regelen voor onze verhuizing komende maand (lees: verzekeringen, verhuisbusje, internet afsluiten etc) stelde Pim voor om een last minute citytripje te boeken. Stiekem had ik allang dat idee in mijn hoofd want ik
Read more

DDW2016: Earth to table

Onlangs was de Dutch Design Week 2016; een jaarlijks evenement in Eindhoven over alles wat met design te maken heeft. Uiteraard is design niet alleen dure kunst of onbetaalbare meubels, maar ook baanbrekend materiaalgebruik en origineel en goed doordachte concepten. Zo kwam ik ook terecht bij Earth to Table; een food concept waar ik zo
Read more

Culinair reisverslag: Curaçao

Als reisgek reis ik minstens 1x per jaar naar een (liefst buiten-Europees) land. Allereerst om natuurlijk te genieten en cultuur te snuiven, maar zeker ook om de culinaire gewoontes van dat land te ontdekken. De reis van afgelopen maand ging naar Curaçao, 12 dagen in totaal. Via deze blogpost deel ik mijn culinair bevindingen van deze reis. Dit reisverslag
Read more