Taart nodig? Bestel hem online!

door Inge

Als je op deze website terecht bent gekomen is er een grote kans dat je van koken of bakken houdt. Thuiskoks en -bakkers bestaan er echter in alle vormen en maten. Misschien vind je het leuk om uitdagingen aan te gaan, maar misschien ben je juist wel op zoek naar makkelijke recepten, omdat je stiekem helemaal niet zo’n keukenprinses bent. In mijn recepten aanbod vind je recepten uit beide categorieën. Maar hoe zeer je ook van koken of bakken houdt, soms heb je nou eenmaal weinig zin of tijd om zelf de keuken in te duiken.

Voor dat soort momenten zie je her en der steeds meer bedrijven en concepten ontstaan. Denk bijvoorbeeld aan de maaltijdboxen, zodat je zelf niet hoeft na te denken over wat je gaat koken. Ook heb je catering bedrijven, die je alle zorgen uit handen nemen. Zo verzorg ik ook af en toe catering of maak ik ook wel eens een mooie taart. Maar ook ik heb hier niet veel tijd voor, omdat ik nog een fulltime baan naast bloggen heb. Uiteraard doen ook steeds meer horecabedrijven aan thuisbezorgen van maaltijden. Dan hoef je niet na te denken over wat je kookt, maar ook nog eens zelf niet de keuken in te duiken. Maar wist je ook dat je tegenwoordig thuisbezorg services hebt die gespecialiseerd zijn in taarten en gebak?

Zoek je een verjaardagstaart voor je moeder, een taart om je valentijn te verrassen, of een geboortetaart voor je pasgeboren neefje? Dan kun je online allerlei lekkere taarten bestellen. Van brownie truffel taarten tot mango bavarois taarten en van stroopwafel layer cakes tot Limburgse rijstvlaai met chocolade. Het online taarten assortiment bij bijvoorbeeld gefeliciTAART is echt heel groot, dus voor elke gelegenheid vind je er de perfecte taart. Je krijgt er zelfs een glutenvrije chocolade taart, maar ook allerlei cupcakes en andere kleine gebakjes. Natuurlijk kun je je taart ook helemaal personaliseren door er een foto afbeelding op af te drukken. Het allerfijnste? Als je op werkdagen voor 17:00 uur besteld, wordt de taart de volgende dag al bezorgd. Zo kun jij je gewoon weer zorgen gaan maken om de versiering van je huis, de koude biertjes voor oom Piet en het verjaardagscadeau voor je dochter.

Wil je nou ook zo’n taart bestellen? Met de kortingscode ’taart15lekker’ krijg je nu 15% korting bij gefeliciTAART. Deze kortingscode is geldig tot en met februari 2019.

Dit bericht is in samenwerking met gefeliciTAART, lees hier mijn disclaimer.

De foto bij dit bericht is van gefeliciTAART.nl

Misschien vind je dit ook leuk

Plaats een reactie