Contact

Vragen of opmerkingen?

Ik vind het heel leuk om van je te horen! Of het nou gaat om een tip, een vraag, of iets heel anders, laat een reactie achter op een blogpost of stuur een mailtje naar info@knoeienmetinge.nl!

Catering

Ik sta open voor catering opdrachten. Dit kan een taart of cupcakes zijn, maar natuurlijk ook hartige lunches of diners. Het kan een recept van mijn blog zijn, maar ook iets heel anders. Heb je zelf ideeën, dan kunnen we daar samen wel uit komen. Stuur een mailtje naar info@knoeienmetinge.nl! om de mogelijkheden te bespreken.

Samenwerken?

Voor meer informatie, vragen en mogelijkheden tot samenwerken of adverteren kun je contact met me opnemen. Ook word ik graag op de hoogte gehouden van foodevents, nieuwe producten en kookboeken. Neem contact op via info@knoeienmetinge.nl.

Social Media

Uiteraard ben ik ook te vinden op Facebook & Instagram! Hier deel ik mijn recepten zodra ze online komen en andere foto’s of gebeurtenissen waarvan ik denk dat de lezer deze graag ziet, zoals foodevents of producten die ik goed vind.


Disclaimer

Alle teksten, recepten en foto’s op deze website zijn door mij gemaakt en eigendom van knoeienmetinge.nl, tenzij anders vermeld. Teksten, recepten en foto’s mogen niet zonder toestemming gebruikt of gekopieerd worden, en mogen niet geplaatst worden zonder duidelijke bronvermelding & link. Mail voor toestemming naar info@knoeienmetinge.nl.

Met veel passie en zorg werk ik aan de inhoud van dit blog. Toch kan het zijn dat er onjuistheden of typefouten in de teksten staan. Aan de inhoud van ‘Knoeien met Inge’ kunnen geen rechten worden ontleend. Betrap je me op een onjuistheid of typefout, dan stel ik het natuurlijk op prijs als je dit even laat weten.

Advertorials

Advertorials zijn geschreven berichten waar ik voor betaald krijg. Alle inkomsten die ik krijg uit advertorials gebruik ik voor het voortbestaan van de website. Wanneer een blogpost een advertorial betreft, staat het er altijd bij. De inhoud van de advertorial is altijd door mij zelf geschreven. Ik heb zelf een keuze in wat ik wel en niet behandel en zal nooit advertenties plaatsen waar ik niet achter sta.

Affiliate links

Ik werk soms met zogenaamde affiliate links. Wanneer ik naar een bepaald product link en jij klikt hierop, bezoek je de website via een speciale link. Dit betekent dat wanneer jij een aankoop doet, ik een (klein) percentage krijg van de uiteindelijke koop. Je betaalt niet meer dan normaal als je via mijn link een aankoop doet, maar je kunt op die manier wel een steentje bijdragen aan de kosten die ik heb voor deze site.