Nostalgie en eten: Knoeien met Inge

door Inge

Anne-Marie van de blog ‘My Happy Kitchen’ vroeg me onlangs een paar vragen te beantwoorden over ‘nostalgie en eten’. Wat vond ik dat ontzettend leuk om te doen. Iedereen heeft veel leuke herinneringen van vroeger, maar toch stond ik niet altijd stil bij hoeveel van die herinnering verbonden waren met eten. Van mijn lievelingseten van vroeger, tot de traktaties op school, er kwam vanalles bij me naar boven toen ik over nostalgie en eten ging nadenken.

Er kwamen vele herinneringen naar boven aan de heerlijke bakmomentjes met mijn, inmiddels overleden, oma, waarbij ze me echt wel moest behoeden om niet teveel cake beslag te snoepen. Maar ook werd ik even weer terug herinnerd aan de dingen die ik juist niet lekker vond, en stiekem nog steeds niet vind. Ik vind dit echt een geweldig leuke rubriek.

Interesse om mijn nostalgische food-memories te lezen? Het artikel van Anne-Marie vind je hier.

Misschien vind je dit ook leuk